graphicanews

Wide Format

Νέα σειρά VUTEk h+ από την EFI

την 6 Μαρτίου, 2024

Η EFI ανακοίνωσε την κυκλοφορία της νέας σειράς επίπεδων/ρολού υβριδικών εκτυπωτών LED VUTEk h3+ και VUTEk h5+ με βελτιωμένες δυνατότητες εκτύπωσης και χειρισμού των υλικών.

Περισσοτερα
Wide Format

Η HP επεκτείνει τη σειρά Latex με τέσσερα νέα μοντέλα

την 9 Οκτωβρίου, 2023

Η νέα σειρά εκτυπωτών HP Latex 630 με πλάτος 1.6m, έρχεται να συμπληρώσει τη γκάμα Latex της HP καθιστώντας την τεχνολογία λευκής μελάνης διαθέσιμη σε παρόχους υπηρεσιών εκτύπωσης (PSP) όλων των μεγεθών.

Περισσοτερα
Wide Format

Η Mimaki λανσάρει δύο νέους εκτυπωτές UV Roll-to-Roll

την 6 Οκτωβρίου, 2023

Η ιαπωνική εταιρεία ανακοίνωσε την κυκλοφορία δύο νέων λύσεων εκτύπωσης UV των σειρών 100 και 330 και συγκεκριμένα τους UCJV330-160 και UJV100-160Plus, με νέα, βελτιωμένα, χαρακτηριστικά.
Η εταιρεία που λάνσαρε τον πρώτο εκτυπωτή UV στον κόσμο με λευκό μελάνι το 2004, τώρα αναβαθμίζει ακόμη περισσότερο τους εκτυπωτές της προσφέροντας πιο βιώσιμες λύσεις εκτύπωσης με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, αυξημένη παραγωγικότητα και ικανότητα επεξεργασίας μεγαλύτερης γκάμας υλικών.

Περισσοτερα
Wide Format

Αναβάθμιση για τον DTF της Mimaki

την 13 Σεπτεμβρίου, 2023

Η Mimaki παρουσίασε πριν λίγες μέρες τον νέο της αναβαθμισμένο εκτυπωτή Direct-to-Film (DTF), τον TxF300-75. Διαθέτοντας την ίδια σταθερότητα και λειτουργικότητα με τον πρώτο εκτυπωτή DTF της εταιρείας, τον TxF150-75, το νέο σύστημα έχει τρεις φορές μεγαλύτερες ταχύτητες εκτύπωσης ώστε οι χρήστες να επιτυγχάνουν μεγαλύτερη παραγωγικότητα.

Περισσοτερα
Wide Format

2 νέους εκτυπωτές εξάχνωσης ανακοίνωσε η EPSON

την 8 Φεβρουαρίου, 2023

Η Epson κυκλοφόρησε δύο νέους εκτυπωτές εξάχνωσης πλάτους 44” (112cm). Πρόκειται για τον τετράχρωμο SureColor SC-F6400 και τον εξάχρωμο SC-F6400H, οι οποίοι διαθέτουν την τεχνολογία κεφαλών Inkjet, PrecisionCore, της εταιρείας.

Περισσοτερα
Wide Format

Νεα γενιά εκτυπωτών Latex από την HP

την 23 Νοεμβρίου, 2022

Η HP ανακοίνωσε τις νέες λύσεις Latex για τους παρόχους υπηρεσιών εκτύπωσης (PSP) ώστε να ανταποκριθούν καλύτερα στα υψηλά επίπεδα ζήτησης, να βελτιστοποιήσουν τις εργασιακές διαδικασίες και να αναπτύξουν τις επιχειρήσεις τους παρέχοντας καινοτόμες εφαρμογές στους πελάτες τους.

Περισσοτερα
Wide Format

Τον πρώτο της επίπεδο εκτυπωτή UV λανσάρει η EPSON

την 18 Νοεμβρίου, 2022

Η Epson ανακοίνωσε την κυκλοφορία του πρώτου της επίπεδου εκτυπωτή UV LED, ειδικά κατασκευασμένο για επιγραφοποιούς. Ο SureColor SC-V7000 βασίζεται στην επιτυχία της βραβευμένης σειράς εκτυπωτών σήμανσης SureColor S.

Περισσοτερα